6 Ocak 2013 Pazar

Slash İstanbul Konseri 2 Şubat 2013


Ünlü İngiliz müzisyen Saul Hudson veya hepimizin bildiği adıyla Slash ( 23/07/1965 -  İngiltere), yeni projesi “Slash Feat. Myles Kennedy & The Conspirators” ile en  güzel şarkılarının seslendirmek üzere 2 Şubat 2013 tarihinde İstanbul'da hayranları ile buluşacak.

80'lerin sonu ve 90'ların başlarında son derece popüler olan Heavy Metal grubu Guns N' Roses'ın gitaristi olarak ünlenen Slash, Gibson  marka gitarı, kıvırcık saçları, ve fötr şapkasıyla özdeşleşti. Slash ile  Guns N' Roses'ın  kurucusu ve solisti Axl Rose arasında sürekli yaşanan iktidar mücadelesinin sonunda grup dağıldı. Axl Rose orjinal gruptan sadece kendisi kalmasına rağmen Guns N' Roses adı altında çalışmalarını sürdürüyor.  Slash ise kariyerine solo çalışmaları ve farklı grup projeleriyle devam ediyor.


Slash, başta Eric Clapton ve Jimi Hendrix olmak üzere pek çok blues gitaristinden etkilenmiş ve yazdığı sololarda da bunu yansıtmıştır. Sololarında daha çok hammer on ve pull off teknik ve bendler kullanır.

Ünlü gitar dergilerinin yanı sıra her türlü müzik yayın organlarında Slash gelmiş geçmiş en iyi gitaristlerden biri olarak kabul edilmektedir.
Slash şu anda eşi Perla Ferrar ve iki oğlu; London ve Cash ile Beverly Hills'te yaşıyor.

Aynı zamanda "Guitar Hero III: Legends of Rock" adlı oyunda Slash'e yer verilmiştir.

Michael Jackson'a bir çok parçasında, albümünde ve konserinde eşlik etmiş,onun gitaristi olarak görülmüştür.
Ayrıca Japonya konserinde attığı o muhteşem solo (The Godfather Theme) unutulmazlar listesine girmiştir. 2010 yılında kendi solo albümünü çıkarmıştır.

22 Mayıs'ta ise Apocalyptic Love adında yeni bir albüm çıkaran  Slash, 2 Şubat 2013 tarihinde İstanbul Küçükçiftlik Parkta hayranlarına eşsiz müzik ziyafeti verecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder